boek

Het Antwoordenboek Pensioenen 2017

Arbeidsrecht

Het Antwoordenboek Pensioenen geeft u de wijzigingen als gevolg van de Wet Pensioencommunicatie en het instemmingsrecht van de ondernemingsraad.

Het Antwoordenboek Pensioenen 2017

In deze editie vindt u de wijzigingen als gevolg van de Wet Pensioencommunicatie en het Wetsvoorstel dat het instemmingsrecht van de ondernemingsraad over pensioenen belangrijk zal wijzigen. Ook wordt de nieuwe wet behandeld die het mogelijk maakt om te kunnen doorbeleggen in een beschikbare premieregeling na de pensioendatum. Daarnaast worden uiteraard de antwoorden op de meest gestelde vragen beantwoord op het terrein van pensioen waarmee u in uw praktijk wordt geconfronteerd, weer geactualiseerd.

Meer informatie & Bestellen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels