nieuws

Man sterft tijdens ontslagzaak om obesitas

Arbeidsrecht

Een werknemer van een grondbedrijf is overleden voor de deur van de rechtbank waar hij zijn ontslag wilde aanvechten. Zijn werkgever wilde de arbeidsovereenkomst ontbinden omdat de man te dik zou zijn om zijn werk nog te kunnen doen.

Man sterft tijdens ontslagzaak om obesitas

Dat meldt de Telegraaf. De man zou te dik zijn geworden voor het werk in de kabelgoten en daarom worden ontslagen. Tijdens de rechtszaak werd hij bijgestaan door een advocaat van vakbond CNV. Volgens familieleden kon de man tot een paar weken geleden zijn werk nog gewoon uitvoeren en werd zijn gezondheid verslechterd door de stress veroorzaakt door de ontslagzaak. Vorig jaar kreeg hij al een hartaanval.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels