nieuws

Verzekeraar ontslaat per ongeluk 1300 man

Arbeidsrecht

Verzekeraar ontslaat per ongeluk 1300 man

De HR-afdeling van de Britse verzekeraar Arriva moest vrijdag diep door het stof nadat ze per ongeluk 1300 mensen per mail een ontslagbrief had gestuurd. De brief was slechts voor één medewerker bedoeld.

Volgens The Telegraph viel er een doodse stilte in het Londense hoofdkantoor toen de mail binnenkwam. In de brief werden de medewerkers gesommeerd alle bedrijfsbezittingen in te leveren en hun wachtwoorden over te dragen voor zij het pand zouden verlaten. Een kwartier later stuurde de HR-afdeling een excuusbrief.

Aviva Investments komt de laatste tijd vaker negatief in het nieuws. Investeerders in zowel de VK als de VS wordt aangeraden om tegen het beloningsbeleid van het bedrijf te stemmen. De bestuurders zouden zichzelf bijzonder royaal belonen.

Volgens de Sunday Times staat Aviva Investments bovendien op het punt een miljard te verliezen op de verkoop van de Amerikaanse tak.

Reageer op dit artikel