nieuws

Algenbestendige coating voor panden

Geen categorie

Inducoat introduceert een algenbestendige coating AlgAway. De coating is geschikt voor oud en nieuw metselwerk, beton, cement, minerale ondergronden en diverse steensoorten, die aan condities zijn blootgesteld waarbij algengroei optreedt. Het wordt eenvoudig aangebracht met een lage druk spuit (grove druppel). Het verbruik bedraagt 7m² / liter (per laag). De droogtijd is twee uur. De coating […]

Inducoat introduceert een algenbestendige coating AlgAway. De coating is geschikt voor oud en nieuw metselwerk, beton, cement, minerale ondergronden en diverse steensoorten, die aan condities zijn blootgesteld waarbij algengroei optreedt.

Het wordt eenvoudig aangebracht met een lage druk spuit (grove druppel). Het verbruik bedraagt 7m² / liter (per laag). De droogtijd is twee uur.

De coating is vooral bedoeld voor panden die door algvorming op bijvoorbeeld muren, gevels, daken, balkonnen en bestrating een onverzorgde uitstraling krijgen en daardoor met hoge reinigingskosten te maken hebben.

http://www.inducoat.nl/

Reageer op dit artikel