nieuws

Apeldoorn: beveiliging nadert absurde

Geen categorie

De beveiligingsmaatregelen die nodig zijn voor de herdenking van het drama op Koninginnedag vorig jaar in Apeldoorn, naderen 'het absurde'. 'Het is bijna niet meer te doen om zoiets als dit te organiseren', aldus burgemeester Fred de Graaf van Apeldoorn in De Stentor. Volgens De Graaf komt 'de grens aan wat redelijke eisen zijn voor […]

De beveiligingsmaatregelen die nodig zijn voor de herdenking van het drama op Koninginnedag vorig jaar in Apeldoorn, naderen 'het absurde'.

'Het is bijna niet meer te doen om zoiets als dit te organiseren', aldus burgemeester Fred de Graaf van Apeldoorn in De Stentor. Volgens De Graaf komt 'de grens aan wat redelijke eisen zijn voor evenementen steeds dichterbij'.

Hij meldt dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) zich dit jaar bemoeit met de organisatie van de herdenking bij De Naald wegens de komst van de koninklijke familie, terwijl dat vorig jaar bij de voorbereiding van Koninginnedag 'nog een niveau lager werd opgepakt'.

Reageer op dit artikel