nieuws

Berndt Rif security manager van het jaar

Geen categorie

Berndt Rif (De Nederlandsche Bank NV) is gekozen tot security manager van het jaar 2010. Tijdens de SSA Conference ontving hij uit handen van juryvoorzitter Ivo Opstelten de bijbehorende award en een cheque van 5.000,- euro te besteden aan een maatschappelijk beveiligingsdoel. Tevens zal Rif de komende twee jaar namens de VBN optreden als ambassadeur […]

Berndt Rif (De Nederlandsche Bank NV) is gekozen tot security manager van het jaar 2010. Tijdens de SSA Conference ontving hij uit handen van juryvoorzitter Ivo Opstelten de bijbehorende award en een cheque van 5.000,- euro te besteden aan een maatschappelijk beveiligingsdoel. Tevens zal Rif de komende twee jaar namens de VBN optreden als ambassadeur voor het vak van security manager.

Reageer op dit artikel