nieuws

Bureaustoel Moon van Diemme wint Good Design Award

Geen categorie

De bureaustoel Moon heeft de Good Design Award gewonnen, uitgereikt door het Chicago Athenaeum: Museum voor Architectuur en Design. Het opvallende en originele design en de zacht uitnodigende vorm van de bureaustoel resulteert in een all-round harmonie. De stoel biedt hoog ergonomisch comfort. Een helder, elegant ontworpen bureaustoel in combinatie met een state-of-the-art-synchroonmechanisme.Ontworpen door Stefano Sandonà. […]

De bureaustoel Moon heeft de Good Design Award gewonnen, uitgereikt door het Chicago Athenaeum: Museum voor Architectuur en Design.
 
Het opvallende en originele design en de zacht uitnodigende vorm van de bureaustoel resulteert in een all-round harmonie. De stoel biedt hoog ergonomisch comfort. Een helder, elegant ontworpen bureaustoel in combinatie met een state-of-the-art-synchroonmechanisme.
Ontworpen door Stefano Sandonà.

PLAN@OFFICE is exclusief importeur van Diemme uit Italië (leverancier van de Moon).

Http://www.planatoffice.nl

Reageer op dit artikel