nieuws

Camera’s tegen terrorisme op station Utrecht

Geen categorie

Op het Centraal Station in Utrecht komen 24 hightechcamera's te hangen die terrorisme moeten tegengaan. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente Utrecht bevestigd naar aanleiding van berichtgeving door RTV Utrecht. De camera's worden betaald door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. ‘Die heeft subsidies beschikbaar gesteld om camera's te plaatsen op potentieel kwetsbare locaties, zoals Schiphol, […]

Op het Centraal Station in Utrecht komen 24 hightechcamera's te hangen die terrorisme moeten tegengaan. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente Utrecht bevestigd naar aanleiding van berichtgeving door RTV Utrecht.

De camera's worden betaald door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. ‘Die heeft subsidies beschikbaar gesteld om camera's te plaatsen op potentieel kwetsbare locaties, zoals Schiphol, maar dus ook op het Centraal Station in Utrecht', aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel