nieuws

CCV: extra investeren in preventieve veiligheidsmaatregelen

Geen categorie

In de bezuinigingsvoorstellen die de twintig ambtelijke werkgroepen afgelopen week presenteerden, worden onder andere besparingen bepleit in de veiligheidstaken van politie en justitie. Bedrijven en burgers zouden zelf meer moeten investeren in hun veiligheid, aldus het rapport brede heroverwegingen over veiligheid en terrorisme. Het CCV onderschrijft in een reactie het belang van publiek-private samenwerking in […]

In de bezuinigingsvoorstellen die de twintig ambtelijke werkgroepen afgelopen week presenteerden, worden onder andere besparingen bepleit in de veiligheidstaken van politie en justitie. Bedrijven en burgers zouden zelf meer moeten investeren in hun veiligheid, aldus het rapport brede heroverwegingen over veiligheid en terrorisme. Het CCV onderschrijft in een reactie het belang van publiek-private samenwerking in de veiligheidszorg, maar pleit voor extra investeringen in het ondersteunen van ondernemers en burgers die preventieve veiligheidsmaatregelen moeten nemen.

Reageer op dit artikel