nieuws

Den Haag op kosten door beveiliging Wilders

Geen categorie

Elke keer dat Geert Wilders namens zijn partij de PVV een vergadering van de Haagse gemeenteraad bezoekt, kost dat de gemeente Den Haag tussen de 10.000 en 15.000 euro. Een woordvoerster van de gemeente bevestigde maandag een bericht hierover van Omroep West. De kosten zitten onder andere in het huren van detectiepoortjes en het inzetten […]

Elke keer dat Geert Wilders namens zijn partij de PVV een vergadering van de Haagse gemeenteraad bezoekt, kost dat de gemeente Den Haag tussen de 10.000 en 15.000 euro. Een woordvoerster van de gemeente bevestigde maandag een bericht hierover van Omroep West.

De kosten zitten onder andere in het huren van detectiepoortjes en het inzetten van extra beveiligingsmensen. De gemeente kijkt nog of de kosten omlaag kunnen door bijvoorbeeld zelf detectiepoorten te kopen.

Reageer op dit artikel