nieuws

Dossier Toegangscontrole

Geen categorie

Vanaf deze week is op de website van Security Management het dossier Toegangscontrole (incl. Inbraakbeveiliging) beschikbaar. Toegangscontrole en inbraakbeveiliging zijn wellicht de meest basale zaken waarvoor in een organisatie naar de security manager wordt gekeken. In dit Dossier wordt niet alleen de stand van de techniek behandeld, maar komt ook de praktijk in de vorm van […]

Vanaf deze week is op de website van Security Management het dossier Toegangscontrole (incl. Inbraakbeveiliging) beschikbaar. Toegangscontrole en inbraakbeveiliging zijn wellicht de meest basale zaken waarvoor in een organisatie naar de security manager wordt gekeken. In dit Dossier wordt niet alleen de stand van de techniek behandeld, maar komt ook de praktijk in de vorm van cases en jurisprudentie aan de orde.

Voor de invulling van het dossier is een keuze gemaakt uit diverse artikelen, jurisprudentie, columns en checklisten die recentelijk zijn verschenen in Security Management en het Jaarboek Beveiliging Totaal.

Met de lancering van Toegangscontrole zijn de dossiers in Security Management compleet. Op onze homepage treft u ze alle drie aan: Cameratoezicht, Brandveiligheid en Toegangscontrole.

Naar het Dossier Toegangscontrole

Reageer op dit artikel