nieuws

Extra ledenvergadering OSB over schoonmaakcao

Geen categorie

Op woensdag 28 april organiseert ondernemersvereniging OSB een extra algemene ledenveragdering over het principe-akkoord voor de schoonmaakcao, dat op 22 april werd bereikt. Tijdens deze vergadering wordt het principe-akkoord uitgebreid toegelicht en wordt de vergadering gevraagd om instemming. Het is daarom van groot belang dat zo veel mogelijk leden aanwezig zijn om hun stem uit te brengen. De […]

Op woensdag 28 april organiseert ondernemersvereniging OSB een extra algemene ledenveragdering over het principe-akkoord voor de schoonmaakcao, dat op 22 april werd bereikt.

Tijdens deze vergadering wordt het principe-akkoord uitgebreid toegelicht en wordt de vergadering gevraagd om instemming. Het is daarom van groot belang dat zo veel mogelijk leden aanwezig zijn om hun stem uit te brengen.

De vergadering vindt plaats in: The Open, Biezenwei 11 in Tiel. De ontvangst is vannaf 9:30 uur, het programma start om 10:30 uur en eindigt om 12:30 uur.

Meer informatie: www.osb.nl

 

Reageer op dit artikel