nieuws

Haitjema commercieel directeur ISS Security Services

Geen categorie

Met ingang van 1 april is Weynand Haitjema (49) benoemd als commercieel directeur ISS Security Services. Haitjema heeft een ruime managementervaring, waarvan zes jaar binnen de beveiliging. Bij verschillende bedrijven heeft hij zowel een commerciële als operationele verantwoordelijkheid gehad. Zijn laatste functie was directeur Hago Noord en Oost Nederland.

Met ingang van 1 april is Weynand Haitjema (49) benoemd als commercieel directeur ISS Security Services. Haitjema heeft een ruime managementervaring, waarvan zes jaar binnen de beveiliging. Bij verschillende bedrijven heeft hij zowel een commerciële als operationele verantwoordelijkheid gehad. Zijn laatste functie was directeur Hago Noord en Oost Nederland.

Reageer op dit artikel