nieuws

Jeroen Mol verlaat Sodexo Altys

Geen categorie

Jeroen Mol verlaat per 31 mei a.s. Sodexo Altys. Hij vervolgt zijn carrière met een managementfunctie bij een ander bedrijf. Welk bedrijf dat is, is nog onbekend, omdat daar de benoeming van Mol nog niet bekend is gemaakt. Mol (opleiding Hotelschool Den Haag) was gedurende een aantal jaar directeur Facilities Management Services en vanaf september […]

Jeroen Mol verlaat per 31 mei a.s. Sodexo Altys. Hij vervolgt zijn carrière met een managementfunctie bij een ander bedrijf. Welk bedrijf dat is, is nog onbekend, omdat daar de benoeming van Mol nog niet bekend is gemaakt.

Mol (opleiding Hotelschool Den Haag) was gedurende een aantal jaar directeur Facilities Management Services en vanaf september 2008 – als opvolger van de inmiddels naar ISS vertrokken Peter van der Vorm – directeur van Sodexo Altys.

Bij Sodexo in Nederland werken 6300 mensen, waarvan 600 bij Altys. De omzet van Sodexo in Nederland (boekjaar 2008-2009) was 500 miljoen euro.

KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van Jeroen Mol.
 

 

 

Reageer op dit artikel