nieuws

Juridische do’s en don’ts bij opsporing

Geen categorie

Donkerbruine vermoedens zijn vaak niet voldoende om grip te kunnen krijgen op veiligheid en integriteit in de organisatie. Keihard bewijs is vereist. Maar hoe ver mag je daarin gaan? Een detective? Een verborgen camera? Het lijkt door Hollywood geïnspireerd, maar ook in de polder is er best wel het nodige mogelijk. Op 1 juni tijdens […]

Donkerbruine vermoedens zijn vaak niet voldoende om grip te kunnen krijgen op veiligheid en integriteit in de organisatie. Keihard bewijs is vereist.

Maar hoe ver mag je daarin gaan? Een detective? Een verborgen camera? Het lijkt door Hollywood geïnspireerd, maar ook in de polder is er best wel het nodige mogelijk.

Op 1 juni tijdens het Security Management Congres neemt Mark Diebels met u een kijkje in de juridische keuken rond onrechtmatig verkregen bewijs en privacyschendingen bij de opsporing, maar ook bij screening vooraf.

Mark Diebels is advocaat bij Klijn Zegers Van Osch advocaten en mediators.

Meer weten: www.securitymanagement.nl/congres

Reageer op dit artikel