nieuws

Kantoorpapier wordt wc-rol (filmpje)

Geen categorie

Japanse uitvinders hebben wat nieuws uitgedacht: de White Goat. Het gaat om een papierversnipperaar die een aantal pagina's A4 kan omzetten in een wc-rol, en dat in slechts een half uur. Het apparaat is niet goedkoop: er moet 100.000 dollar voor neergeteld worden, maar dan heb je ook wat. De machine si getoond op de […]

Japanse uitvinders hebben wat nieuws uitgedacht: de White Goat. Het gaat om een papierversnipperaar die een aantal pagina's A4 kan omzetten in een wc-rol, en dat in slechts een half uur.

Het apparaat is niet goedkoop: er moet 100.000 dollar voor neergeteld worden, maar dan heb je ook wat. De machine si getoond op de eco-beurs in Tokyo en wordt als het goed is deze zomer in productie genomen.

De verhouding waarmee wordt gewerkt is 40:1 (dus 40 vellen A4 leveren 1 wc-rol op).
Goed idee of onzin? Geef uw mening en plaats uw reactie onder dit bericht.

Klik hier voor een FILMPJE op youtube.

 

Reageer op dit artikel