nieuws

NCTb past op lijsttrekkers

Geen categorie

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) laat extra ogen in het zeil houden bij publieke optredens van de lijsttrekkers Job Cohen (PvdA), Mark Rutte (VVD), Femke Halsema (GroenLinks) en Alexander Pechtold (D66). Tot nu toe worden in de politiek alleen premier Jan Peter Balkenende en PVV-voorman Geert Wilders echt omgeven door veiligheidsheidsmensen. Dat blijft ook zo. […]

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) laat extra ogen in het zeil houden bij publieke optredens van de lijsttrekkers Job Cohen (PvdA), Mark Rutte (VVD), Femke Halsema (GroenLinks) en Alexander Pechtold (D66).

Tot nu toe worden in de politiek alleen premier Jan Peter Balkenende en PVV-voorman Geert Wilders echt omgeven door veiligheidsheidsmensen. Dat blijft ook zo. Cohen, Rutte, Halsema en Pechtold krijgen een zekere mate van begeleiding bij publieke optredens, een veel minder zware variant van beveiliging.

Reageer op dit artikel