nieuws

Plenaire presentatie 1: It’s a matter of change (Erik Veldhoen)

Geen categorie

Het afscheid nemen van het industriële tijdperk verloopt stroef. Internet biedt veel nieuwe kansen om de samenleving anders in te richten. We kunnen anders werken, anders leren en anders verzorgen. Maar veel organisaties denken en handelen nog volgens de wetten en regels uit het industriële tijdperk. Dat is een doodlopend spoor. Het roer moet om! […]

Het afscheid nemen van het industriële tijdperk verloopt stroef. Internet biedt veel nieuwe kansen om de samenleving anders in te richten. We kunnen anders werken, anders leren en anders verzorgen. Maar veel organisaties denken en handelen nog volgens de wetten en regels uit het industriële tijdperk. Dat is een doodlopend spoor.

Het roer moet om! Organisaties en de samenleving moeten opnieuw vormgegeven worden. Door de mentale, virtuele en fysieke ruimte met elkaar te verbinden ontstaan inzichten hoe de nieuwe wereld eruit kan gaan zien.

Erik Veldhoen geeft vanuit zijn zeer ruime ervaring aan op welke wijze dat mogelijk is en welke robuuste resultaten haalbaar zijn.

Spreker: Erik Veldhoen, directeur van Erik Veldhoen For Change en founder van Veldhoen+Company

Reageer op dit artikel