nieuws

Procore ‘A great place to work’

Geen categorie

Op 8 april is Procore huisvestings- & facility management door het Great Place to Work® Institute Europe uitgeroepen tot winnaar van de 'A great place to work'- Award in de categorie 'small & young enterprises'. Procore scoorde op alle punten (betrouwbaarheid, respect, eerlijkheid, trots en camaraderie) hoog in de 80%. 'Wij denken andersom', zegt Michel […]

Op 8 april is Procore huisvestings- & facility management door het Great Place to Work® Institute Europe uitgeroepen tot winnaar van de 'A great place to work'- Award in de categorie 'small & young enterprises'.

Procore scoorde op alle punten (betrouwbaarheid, respect, eerlijkheid, trots en camaraderie) hoog in de 80%.

'Wij denken andersom', zegt Michel de Haan, oprichter en managing director. ‘De medewerker is niet zozeer het middel, maar het middelpunt van de organisatie. Wij bieden veel vrijheid en sturen op verantwoordelijkheid, als je daar professioneel mee om kunt gaan heb je het bij Procore heel goed'.
Om deze prijs met iedereen te vieren werden alle medewerkers thuis verrast met een ontbijtje.

Reageer op dit artikel