nieuws

Schoonmaakgolfdag slaat af op de ISSA/INTERCLEAN

Geen categorie

De afslag van de derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak vindt deze week plaats tijdens de internationale schoonmaakbeurs ISSA/INTERCLEAN, in de Amsterdam RAI. Op 21 september (de derde dinsdag van september) organiseert softwareleverancier Nocore voor de derde keer de Schoonmaakgolfdag. Ditmaal vindt het sportieve evenement plaats op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek. Het evenement […]

De afslag van de derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak vindt deze week plaats tijdens de internationale schoonmaakbeurs ISSA/INTERCLEAN, in de Amsterdam RAI.

Op 21 september (de derde dinsdag van september) organiseert softwareleverancier Nocore voor de derde keer de Schoonmaakgolfdag. Ditmaal vindt het sportieve evenement plaats op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek.

Het evenement wordt ondersteund door de co-sponsors CWS-boco en Unit4 Consist en de ambassadeurs Avodesch, Cleanfix BeneluxISSA/INTERCLEAN, Masterkey-Plus, Strokeplay, Van der Windt Verpakkingen, Web2Clean.com, Weska en Wecovi. Service Management is als exclusieve mediapartner aan het evenement verbonden.

Om alvast in de stemming te komen voor de Schoonmaakgolfdag wordt u uitgenodigd voor een swing op stand 11.728.

Meer informatie: www.schoonmaakgolfdag.nl

 

Reageer op dit artikel