nieuws

Serie minisymposia TOPdesk

Geen categorie

TOPdesk geeft de komende weken een serie minisymposia in Nederland en Duitsland. Centraal thema is samenwerken, waarbij als cases onder meer de samenwerking tussen ICT, Facilitair en HRM aan de orde komt evenals de communicatie tussen collega's onderling. Ook het contact met externe partijen bij de uitbesteding van diensten is een onderwerp van de bijeenkomst. […]

TOPdesk geeft de komende weken een serie minisymposia in Nederland en Duitsland. Centraal thema is samenwerken, waarbij als cases onder meer de samenwerking tussen ICT, Facilitair en HRM aan de orde komt evenals de communicatie tussen collega's onderling. Ook het contact met externe partijen bij de uitbesteding van diensten is een onderwerp van de bijeenkomst.

De dagen in Nederland zijn als volgt:
18 mei, Rotterdam, de Kuip
20 mei, Eindhoven, Philips Stadion
27 mei, Heerenveen, Abe Lenstra Stadion
1 juni, Deventer, De Adelaarshorst
3 juni, Amsterdam, De ArenA
15 juni, Utrecht, De Galgenwaard

Meer informatie: zie http://www.topsdesk.be/ontour

 

Reageer op dit artikel