nieuws

Terug van weggeweest op ISSA/INTERCLEAN: de schoonmaakdienstverleners

Geen categorie

Ze werden gemist tijdens de afgelopen drie edities: de schoonmaakbedrijven. Maar ze zijn terug! GCA Special Events, Hago Nederland en Ruitenheer Nederland nemen deel aan de 23e editie van ISSA/INTERCLEAN, van maandag 26 tot en met donderdag 29 april in de Amsterdam RAI. In het meinummer van Service Management motiveren de drie schoonmaakbedrijven hun deelname […]

Ze werden gemist tijdens de afgelopen drie edities: de schoonmaakbedrijven. Maar ze zijn terug! GCA Special Events, Hago Nederland en Ruitenheer Nederland nemen deel aan de 23e editie van ISSA/INTERCLEAN, van maandag 26 tot en met donderdag 29 april in de Amsterdam RAI.

In het meinummer van Service Management motiveren de drie schoonmaakbedrijven hun deelname en laten ze u weten wat u kunt verwachten. Aan het woord zijn Ron Kronenburg van GCA Special Events, Wendy Klomp van Hago Nederland en Rene ter Borgh van Ruitenheer Nederland.

De stands van het trio schoonmaakbedrijven vindt u in het Elysium, waar ook de inschrijving van de beurs plaatsvindt.

Meer informatie: www.issainterclean.com

 

 

Reageer op dit artikel