nieuws

Thuiswerken steeds vaker in cao

Geen categorie

Steeds meer werknemers hebben de mogelijkheid om thuis te werken. Het percentage werknemers dat in de cao afspraken over thuiswerken heeft, is meer dan verdubbeld: van zes procent in 2007 tot 15 procent in 2009. Dit maakt duidelijk dat steeds meer werkgevers het belang inzien van een goede combinatie van arbeid en zorg. Dit is […]

Steeds meer werknemers hebben de mogelijkheid om thuis te werken. Het percentage werknemers dat in de cao afspraken over thuiswerken heeft, is meer dan verdubbeld: van zes procent in 2007 tot 15 procent in 2009. Dit maakt duidelijk dat steeds meer werkgevers het belang inzien van een goede combinatie van arbeid en zorg.

Dit is een van de conclusies uit het rapport ‘Faciliteiten arbeid en zorg 2009' dat minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Naast thuiswerken hebben werknemers ook steeds vaker flexibele werktijden. 16 procent van de werknemers heeft een cao waarin aandacht wordt besteed aan flexibele tijden.

Reageer op dit artikel