nieuws

Vloeistof in handbagage mag straks weer

Geen categorie

Vliegtuigpassagiers binnen de Europese Unie mogen uiterlijk vanaf april 2013 weer vloeistoffen meenemen in het vliegtuig. Dat heeft de Europese Commissie bekendgemaakt. Sinds november 2006 geldt er in de EU een verbod op het meenemen van vloeistoffen in de handbagage in verpakkingen groter dan 100 milliliter. Daarnaast moeten alle vloeistoffen, waartoe ook tandpasta en gels […]

Vliegtuigpassagiers binnen de Europese Unie mogen uiterlijk vanaf april 2013 weer vloeistoffen meenemen in het vliegtuig. Dat heeft de Europese Commissie bekendgemaakt.

Sinds november 2006 geldt er in de EU een verbod op het meenemen van vloeistoffen in de handbagage in verpakkingen groter dan 100 milliliter. Daarnaast moeten alle vloeistoffen, waartoe ook tandpasta en gels worden gerekend, in een doorzichtig plastic zakje worden vervoerd.

Reageer op dit artikel