nieuws

‘We zien er straks uit als piccolo’s, inclusief idioot petje’

Geen categorie

‘We zien er straks uit als piccolo's, inclusief idioot petje. We hebben al zoveel te maken met agressie van burgers. Met zo'n uniform vraag je er om.' Deze woorden spreekt een medewerker van Stadtoezicht Rotterdam in een artikel in De Pers van woensdag 7 april jl. De medewerkers van de dienst worden binnenkort uitgerust met […]

‘We zien er straks uit als piccolo's, inclusief idioot petje. We hebben al zoveel te maken met agressie van burgers. Met zo'n uniform vraag je er om.' Deze woorden spreekt een medewerker van Stadtoezicht Rotterdam in een artikel in De Pers van woensdag 7 april jl.

De medewerkers van de dienst worden binnenkort uitgerust met een nieuwe uniform, maar ze zijn er niet blij mee. 'De directie hield ons voor dat we mee mochten praten maar dat bleek flauwekul', aldus een andere reactie.

Een woordvoerder van de directie geeft in het artikel aan dat de directie niet veel van de kritiek snapt. Er is een draagproef gedaan die wordt geëvalueerd. Ook is een model getoond aan het publiekspanel en de kledingcommissie. 'Die waren niet negatief en niemand heeft een relatie gelegd met het uitlokken van agressie.'

 

 

 

 

Reageer op dit artikel