nieuws

20 mei NVZ-bijeenkomst: Ondernemen in een veranderende wereld

Geen categorie

Op donderdag 20 mei organiseren de Nederlandse Vereniging van Zeepfabrikanten (NVZ), de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) en de Nederlandse Aersol Vereniging (NAV) de themabijeenkomst: Ondernemen in een veranderende wereld. Tijdens de drie uur durende bijeenkomst gaan sprekers als Eric Bouwmeester van MVO Nederland en Rob van Rees van Greenchoice in op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waar […]

Op donderdag 20 mei organiseren de Nederlandse Vereniging van Zeepfabrikanten (NVZ), de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) en de Nederlandse Aersol Vereniging (NAV) de themabijeenkomst: Ondernemen in een veranderende wereld.

Tijdens de drie uur durende bijeenkomst gaan sprekers als Eric Bouwmeester van MVO Nederland en Rob van Rees van Greenchoice in op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waar leg je als ondernemer het beste het zwaartepunt?

De bijeenkomst begint om 13.30 uur en vindt plaats in het Conferentiehotel De Sparrenhorst in Nunspeet. Voorafgaand vindt de jarvergadering van de drie verenigingen plaats.

Meer informatie: www.nvz.nl

Reageer op dit artikel