nieuws

Bijbel nu ook als e-book verkrijgbaar

Geen categorie

De digitalisering in de informatievoorziening en de komst van e-books gaan hard. Sinds kort is zelfs de bijbel als e-Bijbel (als digitaal boek dus) te koop. Wie straks gewapend met meerdere bijbelvertalingen naar de kerk wil, hoeft alleen een e-reader, i-Pad of iPhone mee te nemen. 'De e-Bijbel is beschikbaar in een aantal Nederlandse vertalingen. […]

De digitalisering in de informatievoorziening en de komst van e-books gaan hard. Sinds kort is zelfs de bijbel als e-Bijbel (als digitaal boek dus) te koop. Wie straks gewapend met meerdere bijbelvertalingen naar de kerk wil, hoeft alleen een e-reader, i-Pad of iPhone mee te nemen.

'De e-Bijbel is beschikbaar in een aantal Nederlandse vertalingen. Sommigen in statige taal, anderen in spreektaal. We hebben de belangrijksten in onze downloadwinkel staan', vertelt Dave van der Oest van webshop Yssa.

Meer informatie is te vinden op http://www.yssa.nl/

Reageer op dit artikel