nieuws

Boma en Enfinity organiseren Low Impact Day

Geen categorie

Op donderdag 3 juni organiseren Boma en Enfinity een dag rond het duurzame thema Low Impact. De dag is bedoeld voor professionals die interesse hebben om de ecologische voetafdruk van hun interne organisatie te verkleinen. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en levert Boma professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines. Enfinity is gespecialiseerd in hernieuwbare energieprojecten met een speciale focus voor […]

Op donderdag 3 juni organiseren Boma en Enfinity een dag rond het duurzame thema Low Impact. De dag is bedoeld voor professionals die interesse hebben om de ecologische voetafdruk van hun interne organisatie te verkleinen.

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en levert Boma professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines. Enfinity is gespecialiseerd in hernieuwbare energieprojecten met een speciale focus voor zonne-en windenergie.    

The Low Impact Day omvat een event, diverse themagelinkte workshops van 30 minuten en een demonstratie van de nieuwste ontwikkelingen in zonne-en windenergie, duurzame schoonmaakoplossingen en afvalverwerking.

De dag begint om 10 uur en eindigt om 20.00 uur. Om 17 uur is er een Eco Comedy Show gepland: een interactieve show van 60 minuten met voorbeelden en verhalen over hoe je gelukkiger kunt leven met minder impact op de planeet. Het event vindt plaats bij Boma, Noorderlaan 131 in Antwerpen.

Inschrijven kan via de website: www.lowimpactday.be.

Reageer op dit artikel