nieuws

CfPB-bijeenkomst over huisvestingsinstrument PACT

Geen categorie

Op dinsdag 15 juni zal van 15.00 tot 17.00 in Delft uur een informatiebijeenkomst bij het CfPB plaatsvinden over PACT. PACT is een rekenmodel van het CfPB, dat verschillende typen (werk)Plekken binnen huisvesting en de ACTiviteiten van medewerkers met elkaar in verband brengt. Het model rekent verschillende aannames over de organisatie en de huisvesting door […]

Op dinsdag 15 juni zal van 15.00 tot 17.00 in Delft uur een informatiebijeenkomst bij het CfPB plaatsvinden over PACT. PACT is een rekenmodel van het CfPB, dat verschillende typen (werk)Plekken binnen huisvesting en de ACTiviteiten van medewerkers met elkaar in verband brengt.

Het model rekent verschillende aannames over de organisatie en de huisvesting door en maakt daardoor de implicaties van deze uitgangspunten inzichtelijk.
Het model is vooral bedoeld als bewustwordingsinstrument voor de te maken conceptuele keuzes.

Informatie over het Center for People and Buildings, het model PACT en de informatiebijeenkomst van 15 juni 2010 is te vinden op http://www.cfpb.nl/.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en/of contact opnemen met het CfPB via info@cfpb.nl  of telefoonnummer (015) 278 12 71.

Reageer op dit artikel