nieuws

ESF-aanbodproject van SOBB

Geen categorie

Stichting Opleidingsfonds Beveiligingsbranche (SOBB) biedt werkgevers in de sector de mogelijkheid om ESF-subsidie (Europees Sociaal Fonds) te verkrijgen over opleidingskosten voor bepaalde opleidingen. Alleen opleiders die zich inschrijven voor het ESF-aanbodmodel kunnen de opleidingen leveren met het voordeel van ESF-subsidie. Opleiders die zich niet inschrijven kunnen niet deelnemen aan dit project, waardoor het risico bestaat […]

Stichting Opleidingsfonds Beveiligingsbranche (SOBB) biedt werkgevers in de sector de mogelijkheid om ESF-subsidie (Europees Sociaal Fonds) te verkrijgen over opleidingskosten voor bepaalde opleidingen.

Alleen opleiders die zich inschrijven voor het ESF-aanbodmodel kunnen de opleidingen leveren met het voordeel van ESF-subsidie. Opleiders die zich niet inschrijven kunnen niet deelnemen aan dit project, waardoor het risico bestaat dat zij geen gebruik kunnen maken van ESF-subsidie. De inschrijftermijn voor opleiders loopt van 1 juni tot 21 juni. Het aanbodmodel gaat 1 augustus van start.

Meer informatie: www.particulierebeveiliging.com

Reageer op dit artikel