nieuws

Inschrijving training Dagschoonmaak nog mogelijk

Geen categorie

Op donderdag 17 juni organiseert Kluwer, uitgever van Service Management, opnieuw de training Dagschoonmaak. Het is nog mogelijk om u voor deze middagtraining aan te melden. In de training komen tal van vragen over (de overgang naar) dagschoonmaak aan bod, zoals: wat zijn de gevolgen voor de opdrachtgever en voor de schoonmaakondernemer; wat zijn de […]

Op donderdag 17 juni organiseert Kluwer, uitgever van Service Management, opnieuw de training Dagschoonmaak. Het is nog mogelijk om u voor deze middagtraining aan te melden.

In de training komen tal van vragen over (de overgang naar) dagschoonmaak aan bod, zoals: wat zijn de gevolgen voor de opdrachtgever en voor de schoonmaakondernemer; wat zijn de voordelen en zijn er ook nadelen. Een gezamenlijke discussie maakt deel uit van de middagtraining Dagschoonmaak; u kunt uw eigen situatie dan optimaal toetsen aan de mogelijkheden voor dagschoonmaak.

De training wordt gegeven door Andre de Reus (oprichter van adviesbureau Atir) en vindt plaats in Conferentiecentrum Woudschouten in Zeist.

Voor meer informatie en aanmelding: www.servicemanagement.nl/opleidingen

Reageer op dit artikel