nieuws

Ivar Davids (Kirkman) in bestuur Platform Outsourcing

Geen categorie

Ivar Davids, managing partner bij Kirkman Company, is toegetreden tot het bestuur van het Platform Outsourcing Nederland (PON). Davids vertegenwoordigt de adviesbureaus. Hij is verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van het PON.Kirkman Company is actief op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. De sourcingsvraagstukken spelen onder andere op het gebied van HR, Operations, IT, […]

Ivar Davids, managing partner bij Kirkman Company, is toegetreden tot het bestuur van het Platform Outsourcing Nederland (PON). Davids vertegenwoordigt de adviesbureaus. Hij is verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van het PON.
Kirkman Company is actief op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. De sourcingsvraagstukken spelen onder andere op het gebied van HR, Operations, IT, Legal & Finance, Communication, Marketing & Sales, Procurement en Facilities. Het PON streeft naar verdere professionalisering van outsourcing in Nederland. Om deze doelstelling nader uit te werken, richten de initiële discussies tussen de deelnemers van PON zich op kennisvergroting, markttransparantie en een betere aansluiting tussen vraag- en aanbodzijde.
Het Platform is bedoeld voor partijen die zich bezig houden met IT-outsourcing en Business Process Outsourcing.

Reageer op dit artikel