nieuws

Kärcher start reiniging Euromast

Geen categorie

Deze week is Kärcher begonnen met de reiniging van de 50 jaar oude Euromast in Rotterdam. De blootstelling aan variërende weersinvloeden én aan schadelijke luchtverontreiniging als gevolg van het drukke verkeer rondom de mast maakte een reiniging noodzakelijk. Het jubileumjaar 2010 leek de mensen van Euromast en van Kärcher – die dit jaar haar 75-jarig bestaan viert […]

Deze week is Kärcher begonnen met de reiniging van de 50 jaar oude Euromast in Rotterdam.

De blootstelling aan variërende weersinvloeden én aan schadelijke luchtverontreiniging als gevolg van het drukke verkeer rondom de mast maakte een reiniging noodzakelijk. Het jubileumjaar 2010 leek de mensen van Euromast en van Kärcher – die dit jaar haar 75-jarig bestaan viert – het ideale moment voor deze sponsorreiniging.

Vier warmwater hogedrukreinigers met een capaciteit van 1000 liter water per uur, een druk van 200 bar en een temperatuur van 75°C laten momenteel het beste van zichzelf zien op de Euromast. Daarbij staat duurzaamheid centraal, want de reiniging gebeurt zonder toevoeging van milieu-onvriendelijke reinigingsmiddelen of chemische producten.

Meer informatie: www.karcher.nl

Reageer op dit artikel