nieuws

Naar een geïntegreerde managementstrategie voor ongewenste gebeurtenissen?

Geen categorie

Organisaties kiezen verschillende managementstrategieën om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen en om de negatieve effecten ervan te beperken. Het gaat daarbij om strategieën als risicomanagement, business continuity management (BCM), crisismanagement en vanzelfsprekend security management. Maar evengoed om strategieën als safety-, gezondheids-, milieu- of kwaliteitsmanagement. Tijdens het Security Management Congres onderzoeken Dennis de Hoog (senior onderzoek-adviseur bij […]

Organisaties kiezen verschillende managementstrategieën om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen en om de negatieve effecten ervan te beperken. Het gaat daarbij om strategieën als risicomanagement, business continuity management (BCM), crisismanagement en vanzelfsprekend security management. Maar evengoed om strategieën als safety-, gezondheids-, milieu- of kwaliteitsmanagement.

Tijdens het Security Management Congres onderzoeken Dennis de Hoog (senior onderzoek-adviseur bij COT Instituut voor Veiligheids- & Crisismanagement) en Tawfik Kamil (afdelingshoofd security management NS Concernveiligheid) in een workshop hoe deze strategieën zich tot elkaar én tot security en security management verhouden.

Meer informatie: www.securitymanagement.nl/congres

Reageer op dit artikel