nieuws

Organisatie ISSA/INTERCLEAN 2010 tevreden

Geen categorie

Met 23.415 bezoekers, 651 exposanten en 82 innovaties kijkt de beursorganisatie van ISSA/INTERCLEAN Amsterdam tevreden terug op de 23e editie, die van 26 tot en met 29 april plaatsvond in de Amsterdam RAI. Het professionele karakter van de vakbeurs, de typerende gemoedelijke sfeer, de vele contactmogelijkheden op internationaal niveau – de bezoekers vertegenwoordigden meer dan […]

Met 23.415 bezoekers, 651 exposanten en 82 innovaties kijkt de beursorganisatie van ISSA/INTERCLEAN Amsterdam tevreden terug op de 23e editie, die van 26 tot en met 29 april plaatsvond in de Amsterdam RAI.

Het professionele karakter van de vakbeurs, de typerende gemoedelijke sfeer, de vele contactmogelijkheden op internationaal niveau – de bezoekers vertegenwoordigden meer dan 100 landen – kenmerkten werelds grootste vakbeurs op het gebied van professionele schoonmaak.

De volgende editie vindt plaats van dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 mei 2012 in Amsterdam RAI.

                                                 

Reageer op dit artikel