nieuws

SOBA security opleidingen viert 20 jarig jubileum

Geen categorie

Op 12 juni bestaat SOBA Security Opleidingen BV 20 jaar! De aanbieder van technische beveiligingsopleidingen in Nederland, met cursussen op het gebied van beveiliging en brandveiligheid, wil de mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom worden diverse kortingen op de opleidingen aangeboden . Bovendien worden op 12 juni 2011 20 iPod Nanos verloot onder alle […]

Op 12 juni bestaat SOBA Security Opleidingen BV 20 jaar! De aanbieder van technische beveiligingsopleidingen in Nederland, met cursussen op het gebied van beveiliging en brandveiligheid, wil de mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom worden diverse kortingen op de opleidingen aangeboden . Bovendien worden op 12 juni 2011 20 iPod Nanos verloot onder alle deelnemers die zich hebben aangemeld vanaf 12 juni 2010.

http://www.soba.nl/

 

Reageer op dit artikel