nieuws

Stellingwerf nieuwe directeur van Sodexo Altys

Geen categorie

Per 1 juni is Johan Stellingwerf de nieuwe directeur van Sodexo Altys. Hij volgt hiermee Jeroen Mol op die het bedrijf onlangs heeft verlaten. Stellingwerf (opleiding Hotelschool Maastricht) werkt sinds 2003 bij Sodexo. Zijn laatste functie was Directeur Regio West Nederland. Hij zal deel uitmaken van het Executive Committee van Sodexo Nederland. Jurgen Noyons zal […]

Per 1 juni is Johan Stellingwerf de nieuwe directeur van Sodexo Altys. Hij volgt hiermee Jeroen Mol op die het bedrijf onlangs heeft verlaten. Stellingwerf (opleiding Hotelschool Maastricht) werkt sinds 2003 bij Sodexo. Zijn laatste functie was Directeur Regio West Nederland. Hij zal deel uitmaken van het Executive Committee van Sodexo Nederland.

Jurgen Noyons zal Stellingwerf opvolgen als Directeur Regio West Nederland binnen het segment Corporate Services.

KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van Stellingwerf.

 

 

Reageer op dit artikel