nieuws

Thuiswerken versnelt samengaan ministeries

Geen categorie

Ministeries zijn sneller bij elkaar te huisvesten als ambtenaren meer flexibiliteit krijgen bij het invullen van hun werkweek en meer kunnen thuis- en telewerken. Dat stelde minister André Rouvoet van Jeugd en Gezin bij een bijeenkomst over 'Het Rijk als gezinsvriendelijke werkgever'. Uit eerste resultaten van een onderzoek naar goed werkgeverschap voor werkende ouders blijkt […]

Ministeries zijn sneller bij elkaar te huisvesten als ambtenaren meer flexibiliteit krijgen bij het invullen van hun werkweek en meer kunnen thuis- en telewerken. Dat stelde minister André Rouvoet van Jeugd en Gezin bij een bijeenkomst over 'Het Rijk als gezinsvriendelijke werkgever'.

Uit eerste resultaten van een onderzoek naar goed werkgeverschap voor werkende ouders blijkt dat verreweg de meeste ambtenaren goed te spreken zijn over hun werk- en privésituatie.

De werknemers geven ook aan meer behoefte te hebben aan flexibiliteit in het werk dan aan verlofregelingen. Een derde van de leidinggevenden denkt nog dat op kantoor werken uiteindelijk beter is dan elders op locatie of thuis.

(bron: ANP)

Reageer op dit artikel