nieuws

Veel innovaties in zorg

Geen categorie

Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, het ondernemersmagazine bizz en NL Octrooicentrum presenteerden op 25 mei 2010 voor de vijfde keer de ranglijst met 100 concrete innovaties die het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf heeft gerealiseerd. 25 procent van deze innovaties komen uit de gezondheidssector.

Dit bewijst zowel de kansen die de sector voor het MKB biedt, alsook de stormachtige ontwikkeling waar deze sector zich in bevindt. Deze uitslag pleit voor het uitbreiden stimuleringsmaatregelen ten gunste van innovaties in de zorg. De hoogste notering is voor I-Optics uit Den Haag. Dit bedrijf heeft de tweede plek veroverd in de top 100 met EasyScan Camera voor diabetesscreening.

Meer informatie: ranglijst met 100 innovaties, waaronder 25 uit de zorg.

Reageer op dit artikel