nieuws

Zorgen over veiligheid WK voetbal

Geen categorie

In Zuid-Afrika zijn vraagtekens geplaatst bij de veiligheid tijdens het WK voetbal, omdat verslaggevers messen, scheermesjes, schroevendraaiers en injectiespuiten aan boord van vliegtuigen wisten te smokkelen. De organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheidscontroles op vliegvelden, ACSA, kondigde aan de procedures aan te scherpen. Journalisten van de Zuid-Afrikaanse zender Radio 702 konden de (potentiële) wapens […]

In Zuid-Afrika zijn vraagtekens geplaatst bij de veiligheid tijdens het WK voetbal, omdat verslaggevers messen, scheermesjes, schroevendraaiers en injectiespuiten aan boord van vliegtuigen wisten te smokkelen. De organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheidscontroles op vliegvelden, ACSA, kondigde aan de procedures aan te scherpen.

Journalisten van de Zuid-Afrikaanse zender Radio 702 konden de (potentiële) wapens door de controles krijgen op meerdere luchthavens van steden waar WK-wedstrijden worden gespeeld. De verslaggevers, die binnenlandse vluchten maakten, konden dat drie maanden doen, aldus Radio 702.

ACSA zei vol vertrouwen te zijn dat fans veilig zullen zijn.

Reageer op dit artikel