nieuws

Apple verkoopt al 2 miljoen iPads

Geen categorie

Ondanks alle scepsis enkele maanden terug tijdens de internationale introductie lijkt de iPad toch een succes te worden. Apple heeft van het apparaat, een lichte en dunne mulitmedia mini-laptop met touchscreen, al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd. De introductie in Nederland staat gepland voor eind juli. In andere landen zoals Duitsland en Engeland is […]

Ondanks alle scepsis enkele maanden terug tijdens de internationale introductie lijkt de iPad toch een succes te worden. Apple heeft van het apparaat, een lichte en dunne mulitmedia mini-laptop met touchscreen, al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd.

De introductie in Nederland staat gepland voor eind juli. In andere landen zoals Duitsland en Engeland is de iPad al langer te verkrijgen.

Reageer op dit artikel