nieuws

Camera’s op uitgaanspleinen Amsterdam

Geen categorie

De gemeente Amsterdam wil nog voor het einde van het jaar camera's plaatsen op het Leidse- en het Rembrandtplein in de hoofdstad. Deze maatregelen moeten ertoe leiden dat de pleinen veiliger worden, met name voor het uitgaanspubliek, zo maakte een woordvoerder van de gemeente bekend. De gemeenteraad van de hoofdstad liet al eerder blijken de […]

De gemeente Amsterdam wil nog voor het einde van het jaar camera's plaatsen op het Leidse- en het Rembrandtplein in de hoofdstad. Deze maatregelen moeten ertoe leiden dat de pleinen veiliger worden, met name voor het uitgaanspubliek, zo maakte een woordvoerder van de gemeente bekend.

De gemeenteraad van de hoofdstad liet al eerder blijken de camera's te willen plaatsen, maar na wat praktische bezwaren worden deze plannen nu gerealiseerd.

Bezoek ook ons Dossier CCTV

Reageer op dit artikel