nieuws

Miwa van Buul: Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar

Geen categorie

Miwa van Buul is gekozen tot Asito's Schoonmaakkracht 2010. Van alle 12.000 Asito medewerkers voldeed zij het beste aan alle criteria van de jury. Van Buul werkt op het Pierson College in Den Bosch. Miwa won de wedstrijd doordat zij een vakvrouw is die het schoonmaakvak met grote kunde en trots uitvoert. Daarnaast wordt zij geroemd door collega's en door de […]

Miwa van Buul is gekozen tot Asito's Schoonmaakkracht 2010. Van alle 12.000 Asito medewerkers voldeed zij het beste aan alle criteria van de jury. Van Buul werkt op het Pierson College in Den Bosch.

Miwa won de wedstrijd doordat zij een vakvrouw is die het schoonmaakvak met grote kunde en trots uitvoert. Daarnaast wordt zij geroemd door collega's en door de docenten en leerlingen van het Pierson College. 

Uit alle 12.000 Asito medewerkers zijn 52 medewerkers genomineerd voor de wedstrijd. Achttien van hen bereikten de halve finale, waar zij werden getest op theoretische en praktische schoonmaakvaardigheden. Hiernaast werd de A-factor getest, de aanwezigheid van het Asito-gevoel bij de kandidaten en de manier waarop zij dit uitten. Vijf finalisten streden daarna om de titel Schoonmaakkracht 2010.

De Asito-wedstrijd is een interne voorronde voor de Golden Service Award die begin volgend jaar uitgereikt wordt. Dit jaar won Asito's Nurten Coskun de Golden Service Award voor Beste Schoonmaakster van het Jaar, Nederland.

Meer informatie: www.asito.com

 

Reageer op dit artikel