nieuws

Nieuw boek over archiveren

Geen categorie

Het nieuwe Handboek Praktisch Archiefbeheer biedt een handleiding voor iedereen die te maken heeft met archiveren in de breedste zin van het woord. Het boek maakt archiveren eenvoudig en biedt allerlei handvaten om tijd te besparen. Auteur Frans Timmerhuis gaat in op de verschillende aspecten van het archiveren. Denk hierbij aan postverwerking, opbergtechnieken, maar ook […]

Het nieuwe Handboek Praktisch Archiefbeheer biedt een handleiding voor iedereen die te maken heeft met archiveren in de breedste zin van het woord. Het boek maakt archiveren eenvoudig en biedt allerlei handvaten om tijd te besparen.

Auteur Frans Timmerhuis gaat in op de verschillende aspecten van het archiveren. Denk hierbij aan postverwerking, opbergtechnieken, maar ook uitleg over toegankelijkheid van het systeem, ruimtebesparing en opschoning komen aan bod.

Meer informatie: Uitgeverij Elmar, ISBN 9789038919911, http://www.elmar.nl/

 

Reageer op dit artikel