nieuws

Opleiding ‘beveiliger van de toekomst’

Geen categorie

Beveiligingsbedrijf Trigion gaat de komende jaren een aanzienlijk deel van de eigen medewerkers bijscholen. Het bedrijf signaleert een groeiende behoefte aan beveiligers die niet alleen beveiligingstechnisch onderlegd zijn, maar ook over goede sociale competenties beschikken. Om deze ‘beveiliger van de toekomst' te kunnen opleiden is een samenwerking aangegaan met het ROC van Twente onder de […]

Beveiligingsbedrijf Trigion gaat de komende jaren een aanzienlijk deel van de eigen medewerkers bijscholen. Het bedrijf signaleert een groeiende behoefte aan beveiligers die niet alleen beveiligingstechnisch onderlegd zijn, maar ook over goede sociale competenties beschikken. Om deze ‘beveiliger van de toekomst' te kunnen opleiden is een samenwerking aangegaan met het ROC van Twente onder de naam Trigion Academie.

Het BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) is speciaal voor Trigion ontworpen en betreft een viertal MBO-opleidingen. Er is voor samenwerking met het ROC van Twente gekozen, omdat dit als enige onderwijsinstelling een traject van deze omvang kon aanbieden.

Een eerste pilot in Noord- en Oost-Nederland is inmiddels succesvol opgestart. Na de zomer start de Trigion Academie op landelijke schaal.

Reageer op dit artikel