nieuws

OSB organiseert actualiteitencursus cao

Geen categorie

Begin juli organiseert werkgeversvereniging OSB een Cao Actualiteitencursus voor haar leden. Hermien Dautzenberg en Ilse Mariën (beiden van de cao-helpdesk) bespreken de belangrijkste wijzigingen die voortvloeien uit het concept-principe-akkoord Cao 2010-2011. Aan de orde komen onder meer lonen, VET (vereenvoudigingstoeslag), betaald verlof, contractwisseling, opleiding en ontwikkeling, de langetermijnagenda en de cao-databank op de OSB-site. Waarschijnlijk is tijdens de training de complete cao-tekst al […]

Begin juli organiseert werkgeversvereniging OSB een Cao Actualiteitencursus voor haar leden.

Hermien Dautzenberg en Ilse Mariën (beiden van de cao-helpdesk) bespreken de belangrijkste wijzigingen die voortvloeien uit het concept-principe-akkoord Cao 2010-2011. Aan de orde komen onder meer lonen, VET (vereenvoudigingstoeslag), betaald verlof, contractwisseling, opleiding en ontwikkeling, de langetermijnagenda en de cao-databank op de OSB-site.

Waarschijnlijk is tijdens de training de complete cao-tekst al beschikbaar.

De cursussen worden gehouden op maandag 5 en donderdag 8 juli in het midden van het land (Vianen of Nieuwegein). Voor meer informatie, inschrijven en voorwaarden: www.osb.nl.

Reageer op dit artikel