nieuws

Service Management deze maand over leveranciers(management)

Geen categorie

Waar letten schoonmaakbedrijven op als zij zelf op de inkoopstoel zitten en een leverancier van machines, materialen en/of middelen selecteren? Het juninummer van Service Management heeft als thema: Leveranciers(management). Een onderzoek onder schoonmaakbedrijven, interviews met en cases van leveranciers en opdrachtgevers, en  een geactualiseerde overzicht van productleveranciers in de Benelux. Verder in het juninummer: een reportage […]

Waar letten schoonmaakbedrijven op als zij zelf op de inkoopstoel zitten en een leverancier van machines, materialen en/of middelen selecteren? Het juninummer van Service Management heeft als thema: Leveranciers(management).

Een onderzoek onder schoonmaakbedrijven, interviews met en cases van leveranciers en opdrachtgevers, en  een geactualiseerde overzicht van productleveranciers in de Benelux.

Verder in het juninummer: een reportage van een bijzondere reinigingsklus met een bijzondere gast, branche- en evenementennieuws en drie columns.

Meer informatie? Kijk op de startpagina onder 'deze maand' of vraag een proefexemplaar aan via 'proefnummer'.

Reageer op dit artikel