nieuws

Sorbo’s top 10 schoonmaakproblemen

Geen categorie

Afgelopen najaar lanceerde Sorbo Blue Wonder de schoonmaakvraagbaak, www.uwhulpinhuis.nl. Via de site konden vragen worden gesteld aan Anita Mulder, de schoonmaakdiva van Nederland. Het grootste schoonmaakprobleem? Vlekken op witte kleding. De 220 verschillende vragen aan Mulder over vlekken en schoonmaken zijn ruim 30.000 keer gelezen. De top 10 van meest voorkomende schoonmaakproblemen 1. vlekken in witte kleding2. ontvetten gaspitten en […]

Afgelopen najaar lanceerde Sorbo Blue Wonder de schoonmaakvraagbaak, www.uwhulpinhuis.nl. Via de site konden vragen worden gesteld aan Anita Mulder, de schoonmaakdiva van Nederland. Het grootste schoonmaakprobleem? Vlekken op witte kleding.

De 220 verschillende vragen aan Mulder over vlekken en schoonmaken zijn ruim 30.000 keer gelezen. De top 10 van meest voorkomende schoonmaakproblemen

1. vlekken in witte kleding
2. ontvetten gaspitten en pannendragers
3. kalkaanslag in badkamer
4. schoonmaken eiken meubelen
5. vlekken in suède (schoenen en laarzen)
6. schimmel in voegen
7. vlekken (koffie) op de muur
8. streeploos ramen wassen
9. chocoladevlekken
10. urine van kind in matras.

Meer informatie: www.uwhulpinhuis.nl

Reageer op dit artikel