nieuws

Top 3 werkgevers met beste imago

Geen categorie

De top 3 werkgevers met het beste imago onder hoogopgeleide studenten en starters (met 0 tot 2 jaar werkervaring) luidt als volgt: 1. Google2. Philips3. Ministerie van Buitenlandse Zaken Dit blijkt uit de Nobiles ImagoMonitor, een onderzoek waarin studenten en starters werden gevraagd naar zaken rondom hun arbeidsmarkt- en carrière verwachtringen. Gevraagd naar wat zij […]

De top 3 werkgevers met het beste imago onder hoogopgeleide studenten en starters (met 0 tot 2 jaar werkervaring) luidt als volgt:
1. Google
2. Philips
3. Ministerie van Buitenlandse Zaken

Dit blijkt uit de Nobiles ImagoMonitor, een onderzoek waarin studenten en starters werden gevraagd naar zaken rondom hun arbeidsmarkt- en carrière verwachtringen.

Gevraagd naar wat zij belangrijk vinden bij de keuze voor een toekomstige werkgever was dit de top 5 van antwoorden: 'goede werksfeer/leuke collega's', 'werk met inhoud/diepgang', 'salaris/secundaire arbeidsvoorwaarden', 'goede opleiding en coaching' en 'oog voor balans werk/privé'.

Meer informatie: Nobiles Media, http://www.nobilesmedia.nl/

Reageer op dit artikel