nieuws

Uitbreiding SchoonGroep in West-Brabant

Geen categorie

Het 16e schoonmaakbedrijf Brabant In- en exterieurverzorging uit Waalwijk heeft zich aangesloten bij SchoonGroep Nederland, een samenwerkingsverband tussen regionele schoonmaakbedrijven dat in 2008 startte.  Hans en Jeroen Schwartmans van het Brabant In- en exterieurverzorging onderkennen de bijzondere kracht van middelgrote regionale schoonmaakbedrijven. De directies van deze bedrijven kennen hun opdrachtgevers en hun medewerkers nog persoonlijk, waardoor […]

Het 16e schoonmaakbedrijf Brabant In- en exterieurverzorging uit Waalwijk heeft zich aangesloten bij SchoonGroep Nederland, een samenwerkingsverband tussen regionele schoonmaakbedrijven dat in 2008 startte. 

Hans en Jeroen Schwartmans van het Brabant In- en exterieurverzorging onderkennen de bijzondere kracht van middelgrote regionale schoonmaakbedrijven. De directies van deze bedrijven kennen hun opdrachtgevers en hun medewerkers nog persoonlijk, waardoor op de wensen van opdrachtgevers snel kan worden gereageerd.

SchoonGroep Nederland faciliteert de samenwerking van de aangesloten regionale bedrijven. Een van de doelen is om opdrachtgevers met vestigingen verspreid over Nederland kwalitatief goed te bedienen. Met de komst van het nieuwe bedrijf kan dit nu ook in West Brabant worden waargemaakt.

Meer informatie: www.schoongroep.nl

Reageer op dit artikel